Supa Castelanei

Publicat pe Actualizat pe

Pun la fiert in apa praz (mai mult, cred ca 2 buc.) cu morcov si dupa ce fierb scot prazul si morcovul si pun inapoi putin morcov taiat cubulete. Separat prajesc ceapa in tigaie, sau daca nu o prajesc o fac cu apa si o adaug la supa. Urmeaza ceva cartofi si putina varza, telina, putin bulion, cam o jumatate de lingura si la sfarsit pun smantana si o amestec cu grija, sa nu faca cocoloase. Pun smantana pana devine fina si bogata supa, apoi arunc cateva frunze de patrunjel in farfurie, la servire.

Este cea mai buna supa pe care am mancat-o vreodata. Preferata mea. Inventata de mine, de acolo si numele. Adica nu am mai auzit reteta asta.

Anunțuri

5 gânduri despre „Supa Castelanei

    Adrian a spus:
    Aprilie 2, 2011 la 3:40 pm

    bookmarked. stai asa! :))

    castelana a spus:
    Aprilie 4, 2011 la 5:50 pm

    Aștept borcanul cu dovada. :)))

    vali z. a spus:
    Aprilie 9, 2011 la 12:29 am

    Nu stiam ca ai si veleitati de bucatar,nici macar nu banuiam ca cei aproape ingeri pot gati…Din pura curiozitate voi incerca si eu,dar sunt convins ca fara putin din sufletul tau va fi ceva insipid.Oare cum se numea hrana zeilor?Sunt prea obosit acum,dar ma voi documenta…

    castelana a spus:
    Aprilie 10, 2011 la 11:57 pm

    ambrozie?

    Laurentiu a spus:
    Iunie 19, 2013 la 9:27 pm

    hei ! maie valabila reteta?! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s