Rezolutiile lui 2011

Publicat pe Actualizat pe

In primul rand, vreau sa spun ca nu credeam ca voi ajunge pana aici cu acest blog. Astazi vreau sa cred ca tot ce se intampla se intampla cu un motiv. Si cred ca urmeaza ceva interesant.
Gandindu-ma ce vreau sa fac anul care vine, m-am gandit sa vad cum am stat anii trecuti. Si am inceput sa recitesc niste posturi mai vechi, din 2006, 2007. Si cred ca am prins din zbor o lectie care imi va prinde bine anul asta. :))
Postul la care ma refer este „Poveste” din 6 ianuarie 2007.
In urma unor imprejurari aiurea am ajuns sa fac Revelionul singura. Ceea ce este ok, pentru ca am avut mai mult timp sa ma distrez. Si in 2007 cam tot asa a fost. Mai mult sau mai putin. Cred de fapt ca aveam niste probleme. :)) M-am luptat cu ele, au disparut ele… cine stie. :))

In aceasta frumoasa dimineata de 01 ianuarie, a anului 2011, m-am trezit fericita. Si mi-am dat seama ca nu imi doresc nimic. Nu ma doare nimic, nu exista nici un lucru care sa nu-mi convina. Momentan mor de foame, dar este ok, Pentru ca ma duc in bucatarie si stiu ca am acolo mancare. Si salivez la puii la cuptor cu sos de usturoi pe care a promis Lucian ca ii face diseara. :))

Atata timp cat mie nu imi lipseste nimic, sunt completa si desavarsita si am o viata perfecta, nu vad ce mi-as putea dori mai mult. Asa ca.. anul acesta voi face o singura rezolutie: anul acesta voi incerca sa ma aproprii din ce in ce mai mult de idealul meu. Pentru ca e cineva aproape de mine care imi spune ca se poate. Mare chestie. Mai bine spus, mare om, mare caracter.

Am sa imi permit iar sa visez si sa imi doresc mai mult. Sfarsitul anului 2010 mi-a deschis o usa pe care am sa intru in 2011. Sa vedem ce va urma. 🙂

Reclame

2 gânduri despre „Rezolutiile lui 2011

  Midnightwind a spus:
  ianuarie 1, 2011 la 8:53 pm

  Se anunta un an interesant 😀 La multi ani >:D<

  castelana a spus:
  ianuarie 2, 2011 la 8:49 pm

  La multi ani!! >:D<

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s